Mobiel pinapparaat huren

Tijdens een festival stonden wij met een grote kraam snacks te verkopen, patat, frikandellen, kroketten en nog wat andere snacks.

Het was druk op het festival, er werd muziek gemaakt, gedanst en vooral lekker veel gegeten en gedronken. Een gezellige mensenmassa. Erg leuk.

Voordat wij op het festival stonden met onze snackkraam is er heel wat organisatie aan vooraf gegaan. Het was namelijk de eerste keer dat wij met een mobiele kraam ergens stonden. Wij hebben ook een vaste cafetaria, maar we wilden er wat bij gaan doen. We hebben personeel kunnen regelen wat die dag de cafetaria kon bemannen. We willen vaker met onze mobiele kraam gaan staan op markten bijvoorbeeld. Een aantal medewerkers gaven al aan het erg leuk gevonden te hebben om voor een dagje in de cafetaria te staan, dus daar zijn we mee in gesprek.

Maar er moest meer geregeld worden, zo hebben wij in het vaste café een pinapparaat. Voor de kraam wilden wij niet met contant geld en wisselgeld zitten, veel te veel gedoe. We zijn op zoek gegaan naar alternatieven en kwamen uit op het huren van een mobiel pinapparaat.

Het huren van een pinapparaat was zo gebeurd. We hoefden het apparaat niet met spoed geleverd te hebben, want dat was ook een mogelijkheid. Je kunt dan met spoed een mobiel pinapparaat huren en na een aantal uur heb je hem al in huis of op het werk geleverd. Ondanks dat we geen spoedlevering hadden aangevraagd kregen we het gehuurde mobiele pinapparaat al de volgende dag geleverd. Er was ook een extra accu meegeleverd, opgeladen en al. Goede service hoor.

We hadden plezier in het dagje op het festival staan met onze nieuwe kraam. Uiteraard hadden we een bordje voor de bezoekers neergehangen dat ze konden pinnen. De kraam trok meer publiek dan we hadden verwacht. Gelukkig hadden we een goede voorraad aan snacks meegenomen en hadden we voldoende voor de hele dag.

Het huren van een mobiel pinapparaat huren houden we erin. Het ging zo makkelijk allemaal. Een uitstekende ervaring.